Usluge

Knjigovodstvena usluga je vrlo širok pojam tako da prilikom prvog kontakta i upoznavanja zajedno gradimo poslovni odnos usklađujući međusobne potrebe i mogućnosti…

Svako društvo, obrt ili pojedinac ima različite poglede na poduzetničku djelatnost, na uspjeh, na rezultat koji trebaju postići. Svaka individua gradi svoj poslovni svijet na temelju pretpostavki stečenih od obitelji i prijatelja. Mi smo ovdje da Vas usmjerimo na pravi put u ostvarivanju Vaših ciljeva.

Naše usluge su prvenstveno usmjerene na pozitivne međuljudske odnose koji su osnova za nastanak dobre poslovne suradnje iz koje proizlazi povjerenje i sigurnost a to garantira uspjeh.

Vaš odabir knjigovodstva mora se temeljiti na nekim činjenicama:

Da li ste kompatibilni sa Vašim knjigovođom? Da li Vas sluša što mu govorite? Da li Vam odgovara što ga pitate? Da li sa sastanka s njim odlazite nervozni ili zadovoljni? Da li o poreznim novostima i olakšicama saznajete od knjigovođe ili on to saznaje od Vas? Da li se netko sa vama bavi ili Vam samo računa PDV?

Tu leži vrijednost pravog knjigovođe, koja se ne uči samo u školi već se stječe radom i ljubavlju prema svom poslu i strankama, gdje je uspjeh naše stranke i naš uspjeh!

Vaš tim Konto 🙂

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *