O nama

Ovako je počelo…

Obrt je osnovan 17.04.2008. godine u obrtnom registru grada Zagrebu. Registrirana je djelatnost za računovodstvo, knjigovodstvo i porezno savjetovanje. Osnivač je Marina Romek Prelčec.

Gdje?

Adresa je Zagreb, Dubrava – Antuna Kuzmanića 28. Zagrebačka Dubrava je kvart sa najrazvijeniim smislom za trgovinu i poduzetništvo te kao takva najidealnije mjesto za započeti graditi karijeru…

Zašto?

U jednom trenutku pojavila se želja za stvaranjem, druženje i biznis na istoj adresi, spojiti ugodno sa korisnim…

Karakteristike…

Može se okarakterizirati kao obiteljski biznis koji u ugodnom okruženju okuplja stručan i iskusan tim sposobnih mladih ljudi pod okriljem prokure stare škole.

Kao član Sekcije intelektualnih usluga HOK-a i strukovne udruge Hrvatski računovođa, omogućeno nam je umrežavanje sa drugim umovima struke što za naše klijente znači brzinu u donošenju poslovnih odluka i sigurnost u ostvarenje istih.

Komunikacija

Kao i svima, RRIF nam je prva stepenica u informiranju i praćenju zakona i propisa kroz njihovu stručnu literaturu, seminare, edukacije i konzalting.

U komunikaciji, kako sa našim klijentima tako i sa državnim službama, koristimo mail korespodenciju kao osnovu, a u obavljanju poslova nam omogućava brzinu u prijenosu podataka i informacija. Ali ipak nam je dolazak stranaka uz ispijanje kavice i razgovora o poduzetničkim klimama najdraži…

Moto

Jer obitelj nam je najvažnija…

Profil poslovnih partnera

Do danas uspješno radimo knjigovodstvene i računovodstvene poslove,  te poslovno savjetovanje za preko 150 malih obiteljskih obrta i tvrtki, te neprofitnih organizacija, udruga i zadruga…

Gdje smo danas?!?

Nakon uspješno odrađene 10 godine postojanja i uspješnog poslovanja, preselili smo se na novu adresu, Virovska 15, gdje uživamo u velikom poslovnom prostoru i novom okruženju i spremni za nove pobjede.

Tko je Tim KONTO?!?

Marina Romek Prelčec, osnivačica i voditeljica tima
Marina Spudić, dugogodišnje iskustvo ju je dovelo do stručne voditeljice za obrte
Marijela Hećimović, naša sveznalica i najbrža u rješavanju svih problematika
Gordana Palić, voditeljica ureda, nositeljica dobra volje i raspoloženja u uredu

Mirela Knežević, nova snaga tima, pozitivna i sveobuhvatna

Mirica Katanović, snaga je u znanju i iskustvu financijskog knjigovodstva
Nela Ranković, naša najmlađa kolegica, uči zanat na stručnom osposobljavanju

 

Naš moto…. “We can do it” 

 

Vaš tim Konto 😉

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *