O nama

Ovako je počelo…

Obrt je osnovan 17.04.2008. godine u obrtnom registru grada Zagrebu. Registrirana je djelatnost za računovodstvo, knjigovodstvo i porezno savjetovanje. Osnivač je Marina Romek Prelčec.

Gdje?

Adresa je Zagreb, Dubrava – Antuna Kuzmanića 28. Zagrebačka Dubrava je kvart sa najrazvijeniim smislom za trgovinu i poduzetništvo te kao takva najidealnije mjesto za započeti graditi karijeru…

Zašto?

U jednom trenutku pojavila se želja za stvaranjem, druženje i biznis na istoj adresi, spojiti ugodno sa korisnim…

Karakteristike…

Može se okarakterizirati kao obiteljski biznis koji u ugodnom okruženju okuplja stručan i iskusan tim sposobnih mladih ljudi pod okriljem prokure stare škole.

Kao član Sekcije intelektualnih usluga HOK-a i strukovne udruge Hrvatski računovođa, omogućeno nam je umrežavanje sa drugim umovima struke što za naše klijente znači brzinu u donošenju poslovnih odluka i sigurnost u ostvarenje istih.

Komunikacija

Kao i svima, RRIF nam je prva stepenica u informiranju i praćenju zakona i propisa kroz njihovu stručnu literaturu, seminare, edukacije i konzalting.

U komunikaciji, kako sa našim klijentima tako i sa državnim službama, koristimo mail korespodenciju kao osnovu, a u obavljanju poslova nam omogućava brzinu u prijenosu podataka i informacija. Ali ipak nam je dolazak stranaka uz ispijanje kavice i razgovora o poduzetničkim klimama najdraži…

Moto

Jer obitelj nam je najvažnija…

Profil poslovnih partnera

Do danas uspješno radimo knjigovodstvene i računovodstvene poslove,  te poslovno savjetovanje za preko 150 malih obiteljskih obrta i tvrtki, te neprofitnih organizacija, udruga i zadruga…

Gdje smo danas?!?

Nakon uspješno odrađene 10 godine postojanja i uspješnog poslovanja, preselili smo se na novu adresu, Virovska 15, gdje uživamo u velikom poslovnom prostoru i novom okruženju i spremni za nove pobjede.

Tko je Tim KONTO?!?

Marina Romek Prelčec, osnivačica i voditeljica tima
Marina Spudić, dugogodišnje iskustvo ju je dovelo do stručne voditeljice za obrte
Marijela Hećimović, najmlađi član tima i najbrži u rješavanju svih problematika
Daliborka Kranjčec, perfekcionist, oličenje točnosti i ažurnosti, svima nama uzor
Goga Gogica Palić, voditeljica ureda, nositelj dobre volje i raspoloženja u uredu
Martina Bošnjak, nova snaga našeg tima, puna energije i željna novih znanja
Nela Ranković, naša “Katica” za sve, uči zanat na stručnom osposobljavanju

Novi moto….

“We can do it”  ili  “Ti to možemo!”

Zaključak…

Sa ovakvom kombinacijom ne možete pogriješiti 🙂

Vaš tim Konto 😉

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *