O nama

Ovako je počelo…

Obrt je osnovan 17.04.2008. godine u obrtnom registru grada Zagrebu. Registrirana je djelatnost za računovodstvo, knjigovodstvo i porezno savjetovanje. Osnivač je Marina Romek Prelčec.

Gdje?

Adresa je Zagreb, Dubrava – Virovska 15. Zagrebačka Dubrava je kvart sa najrazvijeniim smislom za trgovinu i poduzetništvo te kao takva najidealnije mjesto za započeti graditi karijeru…

Zašto?

U jednom trenutku pojavila se želja za stvaranjem…

Karakteristike…

Može se okarakterizirati kao obiteljski biznis koji u ugodnom okruženju okuplja stručan i iskusan tim sposobnih mladih ljudi pod okriljem prokure stare škole.

Kao član Sekcije intelektualnih usluga HOK-a i strukovne udruge Hrvatski računovođa, omogućeno nam je umrežavanje sa drugim umovima struke što za naše klijente znači brzinu u donošenju poslovnih odluka i sigurnost u ostvarenje istih.

Komunikacija

Kao i svima, RRIF nam je prva stepenica u informiranju i praćenju zakona i propisa kroz njihovu stručnu literaturu, seminare i konzalting.

U komunikaciji, kako sa našim klijentima tako i sa državnim službama, koristimo Internet kao osnovu, a u obavljanju poslova nam omogućava brzinu u prijenosu podataka i informacija.

Moto

Jer obitelj nam je najvažnija…

Profil poslovnih partnera

Do danas uspješno radimo knjigovodstvene i računovodstvene poslove,  te poslovno savjetovanje za preko 100 malih obiteljskih obrta i tvrtki, te neprofitnih organizacija, udruga i zadruga…

Zaključak…

Mladi* smo, zgodni i veseli, ali ipak radimo po principima kodeksa etike za profesionalne računovođe.

*Mladi = u najboljim godinama

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *